Виставка-конкурс “За світлом Різдвяної зорі”

25 січня щорічна обласна виставка-конкурс “За світлом Різдвяної зорі” відкрилася у виставковому залі дитячої художньої школи м.Івано-Франківськ. Організатором заходу традиційно виступила кафедра образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва та реставрації ім.Михайла Фіголя Навчально-наукового Інституту мистецтв. Загалом на виставці експонується понад 300 творів учнів загальноосвітніх шкіл, студій, художніх шкіл та мистецьких закладів міста і області в номінаціях “живопис”, “графіка”, ”скульптура”, ”декоративно-прикладне мистецтво”,“композиція” та “комп’ютерний дизайн”. На цьогорічний конкурс, який проводиться вже втретє, було представлено близько 70 творчих робіт юних прикарпатських талантів.

Директор Навчально-наукового Інституту мистецтв Анатолій Грицан привітав учасників обласного конкурсу та зазначив, що кожен із авторів проявив свій особливий стиль в мистецтві, творчий талант та естетичний смак. Він також разом із завідувачем кафедри Богданом Бойчуком вручив дипломи та подарунки переможцям конкурсу в номінаціях.

Заступник директора дитячої художньої школи Ольга Шутка відзначила добру співпрацю з Навчально-науковим Інститутом мистецтв  результатом якої, зокрема, є проведення вже третій рік поспіль творчого конкурсу дитячих робіт. Вона переконана, що такі заходи сприяють розвитку дитячої творчості, естетичному вихованню молоді, а також підтримці талановитих дітей та допомозі їм у виборі майбутньої професії.

Зазначимо, що виставка триватиме до 8 лютого, щодня у будні з 15:00 до 18:00 год., за адресою – м.Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 25 , ІІ-й поверх.