Випускники-магістри отримали дипломи

У Прикарпатському національному університеті відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам-магістрам університету.

На початку вручення присутні вшанували пам’ять загиблих українців, військових і цивільних, героїв та героїнь України хвилиною мовчання.

Під час урочистостей з вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда.

«Дорогі випускники сьогодні важливий день у вашому житті, тому що завершення університету – це вагома подія для кожної людини. Ви як ніхто сьогодні будете відігравати ту роль, яка буде формувати нове суспільство. Кожна із професій є особливою. Хочу, щоб ви завжди пам’ятали про університет та формували свої клуби випускників. Ваше завершення навчання, це не завершення спілкування з нами. Для вас завжди відкриті двері університету. Ми переконані, що ви стали сформованими молодими професіоналами, які добре знають свій фах. В добру путь!», – побажав випускникам ректор Ігор Цепенда.

Своєю чергою зі словами подяки на адресу своїх наставників виступили випускники-магістри та відзначили цінність усіх знань та практики, яка була впродовж їхнього навчання.

Урочистим моментом свята стало вручення випускникам-магістрам факультетів філології, фізико-технічного, психології, юридичного, фізичного виховання та спорту дипломів про здобуття вищої освіти.

Фотоматеріали можна завантажити за активним посиланням у назвах ваших факультетів.